Autopiparit kuuluvat menevän miehen jouluun.
Viikon vinkki: jos teet piparitaikinaa, tee sitä paljon. Puolet menee pelkkänä taikinana parempiin suihin. Ja kun oikein miettii niin onhan se pelkkä taikina paljon parempaa. Tai sitten pipari heti uunista otettuna, vähän lämpimänä. Jos käyttää liikaa vaivaa ja aikaa koristeluun, niin ilo on vain visuaalinen - joskin sekin on tietysti ihan kiva. Kauniisti koristeltuja ei henno syödä, eikä se sokerikuorrute ole kovin hyvääkään. Eikä terveellistä hampaille! Että piparit vaan terveellisemmin alas ihan homejuuston ja punaviinin kanssa. Siinä on kaikki kesän vitamiinit!
Leipomistoivotuksin
- Lady of the house
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen