Ihan ensin nautimme pikku Aperitiivot, jonka jälkeen saimme
eteemme antipastolautaset. Siinä on "Rinder Carpaccio Sfiziooso mit".
Eli jos oikein tulkitsin, niin jotain paperinohutta lihaa, ällistyttävän
maukasta kastiketta ja kuivattuja hedelmänpaloja.
Antipastosta selvittyämme nokan alle kannettiin Primi Piatti.
"Caramelle mit Lachs grfullt in Cock, Tomaten"
Tämmösiä vaatimattomia lohikaramelleja...
Eikä tässä todelkakaan vielä kaikki! Ei, ollaan hädin tuskin puolivälissä...
Signoralle SECONDI Piatti.
Jatkoin lohilinjalla - siis sai valita, että kalaa tai lihaa.
"Lachs Filet auf Blatt Spinat in Prosecco Sobe" -
lohta pinaattipedillä ja proseccokastikkeella.
Lisukkeina kipollinen vihanneksia. Varsin tuoreita.
Tässä vaiheessa koltun saumat jo pinkeinä pullistelivat, mutta
AINA ON TILAA JÄLKIRUUALLE!
Dolce: "Panna Cotta mit Frischem Erdbeeren"
Asettelu oli enemmän kuin puoli ruokaa...
Maku sitten oli aivan järjettömän hyvää.
Söin lautasen tyhjäksi niinkuin on opetettu...
Söin lautasen tyhjäksi niinkuin on opetettu...
Italialaiset päättävät päivänsä ja ateriansa aina kahviin. Aina.
Vaikka olisivat vetäneet viistoista Dolcea siihen alle, niin
silti kahvi. Espressoa tai cappucinoa.
Huomaa lusikassa todellinen PIKKUleipä.
Ja sitten me syötiin!
Ja sitten me syötiin!
Semmoiset tarjoilut siellä. Kyllä kannatti mennä! Kiitos kokille ja laskun maksajalle.
Tuohon ravintolaan kyllä kannattaa mennä ihan itsekin maksaen, saatan mennäkin.
-Lady of the house
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen